KOKOLINGO POKLON BON

SAVRŠEN POKLON ZA DIJETE KOJE UČI
PRAVILAN IZGOVOR GLASOVA

Kokolingo poklon bon idealan je poklon za povezivanje s najbližima.
Njime darujete vjetar u leđa djetetu koje uči pravilan izgovor glasova.

Avantura u društvu papigice Koko i gusara Srećka pomoći će djetetu da ozbiljne vježbe ne budu napor već igra i zabava.

Svakom djetetu treba podrška kako bi napredovalo u razvoju. Ovo je prilika da upravo Vi budete heroj koji će pomoći djetetu s artikulacijskim poremećajima.

Kako izgleda kad dijete dobije poklon bon?

Na kućnu adresu stiže pismo papigice Koko djetetu koje dobiva ovaj poklon. U veseloj kuverti koja stiže iz Kokolingo svijeta biti će poklon bon i pismo papigice Koko s poticajnom porukom za dijete. Pored toga, Vama ćemo dodatno putem e-maila poslati kopiju poklon bona.

Ako Vam tako nešto ne odgovara i želite sami poslati poklon bon mi ćemo Vam poslati poklon bon mailom kao PDF dokument koji Vi možete dalje proslijediti mailom na željenu adresu ili ga možete isprintati i takvog pokloniti.

Poklon bon

Koje su cijene?

U ponudi su Kokolingo poklon bonovi Premium, Smart i Mini za korištenje Kokolinga na period od 1, 3, 6 ili 9 mjeseci. Opis svakog Kokolingo paketa i cijena za mjesec korištenja nalazi se ovdje: https://www.kokolingo.hr/#roditelji

Ako uzimate poklon bon za više mjeseci onda dobivate dodatne popuste: 5% popusta za poklon bon od 3 mjeseca, 10% za 6 mjeseci i 15% za 9 mjeseci. Sve cijene navedene su u obrascu u nastavku.

Kako se prijaviti?

Ako želite kupiti ovaj poklon bon i pokloniti ga nekome trebate samo ispuniti ovaj kratki obrazac i mi ćemo Vam poslati ponudu za plaćanje.

Kokolingo poklon bon prilika je da razveselite dijete i omogućite mu napredak u poticajnom okruženju Kokolingo svijeta. Neka to bude Vaš poklon djetetu!

Poklon bon

Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije putem:
info@kokolingo.hr i na broj 051 670 379.

vrh